CompassNature er et skandinavisk selskap basert i Stockholm, Sverige. Målet vårt er å gjøre avansert villmarksutstyr rimelig for alle. Vi la merke til at de aller fleste frilufts- og villmarksbutikker tok ekstremt høye priser på produkter og tjenester som i realiteten koster en brøkdel av prisantydningen. Dette er et problem, og vi har bestemt oss for å gjøre noe med det.

Takket være våre svenske røtter har vi lang erfaring med den varierte og utfordrende naturen i Norden: både dens skjønnhet og prøvelsene den byr på. Vi er lidenskapelige friluftsentusiaster og vet hvilke krav den nordiske naturen kan stille til turgåere. Vi vet også at dersom utstyret vårt tåler de tøffe værforholdene som råder i Norden, så tåler det alle værforhold.

Nå for tiden snakkes det mye om ansvar, men for oss har det vært en integrert del av virksomheten vår i flere tiår. Vi velger varene i vårt sortiment med stor omhu, fordi vi kun ønsker å selge pålitelig utstyr som vil bringe glede i flere år.

VÅRE VERDIER

Beste service

Vi har blitt kalt mange ting – entusiaster, girhoder, friluftsjunkies, hviskere osv. De fleste av oss tilbringer dagene utendørs eller planlegger vårt neste utendørseventyr. Det er sannsynlig at du vil møte oss på stien, i skogen, på fjellet, langs en vannvei, på stranden eller i bølgene. Poenget er, i likhet med deg, vi brenner for friluftsliv. Så vi er her for å lytte, gi deg ærlige og kvalifiserte svar på spørsmålene dine om utstyret, hvordan og hvor du skal bruke det – vi forstår hvor viktig eventyret ditt er, fordi vi har vært der.

Beste utstyr

Når det gjelder utstyret vårt, søker vi etter den beste kvaliteten, ytelsen og verdien. Vi håndplukker kun de beste produsentene av utendørsutstyr og klær for deg. Vi vet alle at teknologien utvikler seg, og det gjør vi også; Å holde seg oppdatert med det nyeste og beste utstyret uten å ignorere velprøvd teknologi er en av våre kjerneverdier.

Samfunnet

Vi i Compass Nature er en del av lokalsamfunnene vi bor, jobber og leker i. Fra kysten til fjellene, vannet vi drikker og luften vi puster inn, er vi forpliktet til å gjøre en positiv forskjell. Du vil finne oss som stikker inn, hjelper andre og engasjerer oss der vi kan. Fra å hjelpe med restaurering av stier, rydde opp i vannveiene våre, til å hjelpe barn og de som kjemper mot sykdommer, jobber vi for å hjelpe alle til å oppleve den helbredende kraften i naturen og utendørs.

Hvem vi er?

Vi er klatrere, skiløpere, padlere, syklister, turgåere, surfere og løpere. Vi kommer fra en brennende lidenskap for moderne friluftsliv, en lidenskap så sterk at vi ønsket å skape et selskap som handlet om å gå våre egne veier og gjøre noe vi elsker, og dele det. Vårt første slagord var "We've got the Compass - just add nature" og selskapet fikk da navnet Compass Nature.

Hvordan startet vi?

Turen vår startet i Stockholm, Sverige i 2020, den samme byen hvor du fortsatt kan finne hovedkvarteret vårt. Siden starten har vi vokst til å bli en av Sveriges største forhandlere av friluftsklær og eventyrutstyr på nett, med flere plattformer rundt om i verden.

Hjelp oss å utvikle oss

Vi elsker eventyr og streber etter å være butikken for det moderne friluftslivet. Butikken med det store sortimentet, den personlige behandlingen og hvor det er gøy å handle. Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere eventyrdrømmen din. Lykkes vi, er det bare du som kan bestemme, så vær gjerne med og påvirke